Forum Teatri

Premierë – “Teket e Babait” – Shfaqje e të rinjëve / Gjilan

2 Dhjetor, 2014

Në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës ndaj gruas dhe me mbështetje të Ambasadës Amerikane ARTPOLIS ka zhvilluar disa aktivitete senzibilizuese duke përdorur Teatrin dhe Diskutimet pas shfaqjes si mjet i komunikimit.

Më 2 Dhjetor 2014, u dha premiera e shfaqjes për të rinjë “Teket e Babait” në Teatrin e Qytetit të Gjilanit në regji të Kaltrim Balaj dhe me angazhimin e të rinjëve nga Komuna e Gjilanit.

Këtë shfaqje e përcjollën mbi 400 persona dhe pas shfaqjes u zhvillua një diskutim lidhur me dhunën në familje dhe të drejtat e grave.

You may also like