Artpolis

Flasin Gratë: Një vit i përkrahjes nga BE për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave në Kosovë

09.03.2020Për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 mars 2020, në Europe House – Shtëpia e Evropës në Prishtinë, u bë lansimi i publikimit të: ‘Flasin Gratë: Një vit i përkrahjes nga BE për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave në...

Pozitë e hapur për trajner/e profesionistë

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis shpallë pozitë të hapur për  dy trajner/e profesionistë/e në lidhje me trajnimin “Edukimi i Bazuar në Teatër”, trajnim ky i cili do të realizohet me datë 21-23 shkurt, 2020 në Prishtinë. Trajnimi ka për...

Kërkesë për Ofertë – Auditimi i organizatës Artpolis

E/ I nderuar, Artpolis Organizatë Joqeveritare me seli në Prishtinë, fton kompaninë tuaj të dërgojë ofertë për Auditim të Organizatës Artpolis si dhe të projektit “NDAL/STOP – Jointly and creatively against GBV” për vitin 2019. Ofertat duhet...

Raporti “Abortet në Kosovë”

Tetor 2019 Artpolis prezanton raportin mbi abortet e nxitura të kryera në Kosovë nga viti 1999 – 2019. Ndër të tjera, raporti analizon kornizën ligjore, arsyet e dhe llojet e aborteve, analizon prevalencën e aborteve si dhe format e ndryshme që janë...

Portofolio “FEMART ndër vite” 2013 – 2019

Tetor 2019 FemArt – Festivali Ndërkombëtar i Artisteve dhe Aktivisteve Filloi si një ambicje dhe dëshirë e madhe, për të vazhduar më tutje si një domosdoshmëri për shoqërinë e vendit dhe të rajonit dhe vijoi duke u shtri edhe më gjërë vetëm e...

1Shares