Aktivitetet Shfaqjet Teatrale Teatër

Repriza – "Kultis" – Ditët e diasporës – Prishtinë & Ferizaj

26 Korrik, 2015

Për nder të Ditëve të Diasporës 2015, me datë 25 dhe 26 Korrik 2015, në komunën e Ferizajt dhe Prishtinës, është shfaqur performansa artistike KULTIS,performansë kjo mbi traditat e vjetra shqipëtare e cila tregonte një lidhje dashurie të një qifti shqiptarë,si dhe problemet që përballen ata deri tek kurorzimi i tyre.
Kjo perfromansë është realizuar nga ARTPOLIS në mbështetje të Ministrisë së Diasporës për nder të Ditëve të Diasporës.

You may also like