Forum Teatri

Repriza – “Teket e babait” – Shfaqje e të rinjëve / Prishtinë

26 Mars, 2015

Organizata Artpolis shfaq:

“Teket e babit”

Regjisor; Kaltërim Balaj
Luajnë: Eruend Hajrullahu, Fitore Isufi, Drita Sylejmani, Alora Hyseni, Viola Korça, Diellza Sylaj, Hafiz Qerimi

Kjo shfaqje ka temen e dhunes ndaj grave si dhe sensibilizimin e te rinjeve kundrejt kesaj dukurie.
Shfaqja do te jete pjese e kampanjes : “16 ditet e aktivizimit kunder dhunes ndaj grave”

Hyrja falas

You may also like