Aktivitetet Panelet e Diskutimit

Shfaqja e dokumentarit “The Hunting Ground”

6 Prill, 2020

04.04.2020

Këtë kohë izolimi nga virusi COVI-19, përmes komunikimit online, në bashkëpunim me prof. Vjollca Krasniqi dhe studentet e ‘Punë Sociale’ – Fakulteti Filozofik, Universiteti i Prishtinës, me datë 04.04.2020 kemi shikuar bashkarisht online dokumentarin ‘The Hunting Ground’ ndjekur nga nje bashkebisedim lidhur me temen ‘Ngacmimi Seksual ne Kosove’.

Pas shfaqjes u hap diskutimi me studentet që ishin pjesëmarrëse në këtë ngjarje, përmes komunikimit digjital ‘online’. Disa nga temat ishin: ‘Ngacmimi Seksual brenda universiteteve Publike’, ‘Statistikat reale mbi ngacmimet seksuale’, ‘Mos raportimi i rasteve te ngacmimeve seksuale’

Ky aktivitet zhvillohet ne kuader te projektiti “Humanrightivism’ perkrahur nga Swedish International Development Cooperation Agency – Sida / Community Development Fund – CDF dhe projektit “Së bashku dhe në mënyrë kreative kundër dhunës në baza gjinore” perkrahur nga CFD/Zvicër.

You may also like