Aktivitetet Forum Teatri

Shfaqja e të rinjëve “Eni” në Ferizaj

19 Mars, 2018

Të rinjët nga komuna e Ferizajit të cilët kanë qenë pjesëmarrës në festivalin e të rinjëve “Youth Theater Fest” kanë organizuar prezantimin e shfaqjes “Eni” në Teatrin e Qytetit “Adriana Abdullau”, ku dhe është mirëpritur jashtëzakonisht mirë dhe me entuziasëm nga qytetarët e kësaj komune.

Kjo shfaqje trajtoi bullizmin që ju bëhet të rinjëve dhe të rejave nga moshatarët e tyre, si dhe nevojën për të marrë masa.

Luajtën: Qëndrim Asllani, Rinesa Ahmeti, Euron Kadriu , Yllka Çoçaj, Drilon Bajrami dhe Ndriqim Hyseni.

Shfaqja është produksion i Qendrës për Art dhe Komunitet – Artpolis, ndërsa është mbështetur nga CFD.

 

You may also like