Forum Teatri

Shfaqja e të Rinjëve të Prishtinës – 16 Ditët e Aktivizmit

11 Dhjetor, 2017

Në kuadër të 16 Ditëve të Aktivizmit të Rinjët nga Prishtina, saktësisht të rinjët e lagjes “Kodra e Trimave” kanë shfaqur performancën në shkollën “Hilmi Rakovica” me datë 29.11.2017.

Temat kryesore të cilët këta të rinj/reja ju janë referuar kryesisht ngacmimeve seksuale, dhunës në familje dhe shkolla, arsimit cilësorë dhe paragjykimeve.

Shfaqja që mjaftë e zëshme dhe morri shumë vëmendje, kjo gjë më së miri u vërejtë tek diskutimi interaktiv, pyetjet, komentet, kritikat dhe sygjerimet për ndryshim pozitiv.

Kjo iniciativë u mbështetë nga IOM-i.

You may also like