Aktivitetet Forum Teatri

Shfaqja forum teater “…Edhe Mua”

10 Dhjetor, 2021

10.12.2021

Në kuadër të “16 Ditët e Aktivizmit” në teatrin e qytetit në Shtime sot u shfaq “…Edhe Mua” një dramë e llojit forum teater e cila u interpretua nga të rinjtë dhe të rejat e këtij qyteti.🎭

Dhuna seksuale, traumat që pëson viktima në ballafaqimin e saj me shoqërinë, fjalët, krizat emocionale e psiqike ishin disa nga temat që u e karakterizuan këtë shfaqje.

Mbështetur nga cfd dhe Shtëpia e Kulturës Shtime.

You may also like