Aktivitetet Forum Teatri

Shfaqja për fëmijë “SURPRIZË”

5 Shtator, 2018

Të qenit prind për çiftin Murtezi është një pervojë e re për jetësën e tyre, ata po përpiqen të gjejnë mënyrën më të denjë për t’i edukuar dy fëmijët e tyre, tashmë adoleshentë. Ky ishte sinposisi i shfaqjes për fëmijë “Surprizë” që u realizua nga Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis të premten që lamë pas, në hapësirën e sheshit Nëna Terezë në Prishtinë.

Shumë fëmijë të organizuar me mësuese/ës të shkollave fillore dhe kalimtarë e shijuan dhe në fund duke u bërë një me performuesit, në vallëzim dhe këndim. Aktorë/e: Verona Koxha, Edlir Gashi, Kaltrinë Zeneli dhe Fisnik Syka.

You may also like