Forum Teatri

Shfaqjet me të rinj/reja në komunën e Mitrovicës

19 Mars, 2018

Dy aktivitetet përmbyllëse të vitit 2017 u mbajtën në Mitrovicën Jugore në shkollën fillore “Migjeni” dhe Mitrovicën Veriore në shkollën “Branko Radicevic”, pikërisht duke organizuar dy shfaqje me të rinj dhe reja nga kjo komunë. Shfaqjet fokusin kryesor e kishin në ngacmimet seksuale në shkolla, mosrespektimi i rregullave në ambienteve shkollore dhe keqpërdorimi i vendit të punës etj.

Shfaqjet janë produksion të Qendrës për Art dhe Komunitet – Artpolis, ndërsa janë përkrahur nga IOM-i.

You may also like