Aktivitetet Aktivizëm Projektet

Shkolla Pranverore e Feminizmit – Pjesa 1 / Prizren

5 Prill, 2016

Pjesa e parë e Shkollës Pranverore të Feminizmit Kosovë dhe Serbi, në Prizren nga 02-05 Prill 2016, organizuar nga Artpolis dhe Alternativni Zenski Centar za Devojke me përkrahjen e Kvinna Till Kvinna.

You may also like