Aktivitetet Aktivizëm Projektet

Shkolla Pranverore Feministe – Takimi virtual i dytë

11 Maj, 2020

07.05.2020

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis nga Kosova dhe Qendra Alternative për Vajza nga Serbia me datë 7 maj, 2020 kanë organizuar takimin e dytë virtual me vajzat e përzgjedhura të Shkollës Pranverore Feministe 2020, nga Kosova dhe Serbia – pjesa e parë.

Ky takim është lehtësuar nga Jelena Memet, Agnesa Xheladini, Jetbardha Selmani dhe Sandra Farkaš. Në këtë takim vajzat ndanë me njëra tjetrën përvojat e tyre me pandeminë, si dhe mekanizmat mbështetës që po ju ndihmojnë në ketë periudhë.

Projekti “Gratë e reja ndërtojnë paqen në Kosovë dhe Serbi” implementohet në bashkëpunim me Artpolis-Qendra  për Art dhe Komunitet dhe Alternativni Centar za Devojke ndërsa përkrahet nga Unioni Evropian në Kosovë dhe Kvinna till Kvinna.

You may also like