Vizitat

Studentë nga Mitrovica dhe Mitrovica Veriore vizituan Artpolis

30 Janar, 2023

28.01.2023

Studentë nga Mitrovica dhe Mitrovica Veriore vizituan Artpolis të shtunën, më 28 janar 2023. Përfaqësueset e Artpolis, Venera Ismaili dhe Valëza Sijarina biseduan me studentët dhe i informuan ata më shumë për aktivitetet e Artpolis dhe mundësitë e tyre për pjesëmarrje.

Fokus kryesor i takimit ishte angazhimi i Artpolis për paqe, si dhe aktivizmi feminist dhe shfaqjet profesionale.

You may also like