Vizitat

Studentë nga Vjena vizitojnë Artpolis-in

20 Janar, 2024

20.01.2024, Prishtinë

Të shtunën, më 20 janar, 2024 disa student/e nga Vjena vizituan zyren e Artpolis. Valëza Sijarina dhe Venera Ismaili dy përfaqësueset e Artpolis bashkë me aktorët e Ansamblit Rezident të Artpolis, Zhaneta Xhemajli, Blerta Gubetini, Donikë Ahmeti, Qendresa Kajtazi dhe Edlir Gashi mirëpritën studentët duke i njoftuar ata/ato me aktivizmin artistik dhe aktivitetet e Artpolis.

Gjithashtu Ansambli pati rastin të tregojë më shumë punën e tyre me krijimin e shfaqjeve profesionale.

You may also like