FemArt Festivalet Punëtoritë

Takim organizativ për FemArt 2021

12 Maj, 2021

12.05.2021

Më 20-25 shtator 2021, Prishtina do të pasurohet me ngjarje e aktivitete kulturore e artistike nga më të ndryshmet që do të zënë vend në edicionin e nëntë të Festivalit FemArt.

Stafi i Artpolisit, më 12 maj, ka mbajtur mbledhjen e parë organizative të FemArt Festivalit, me ç’rast është vendosur për moton dhe skemën programore.

Në edicionin e sivjetmë do të ketë llojllojshmëri të aktiviteteve me theks të veçantë për feminizmin, duke filluar nga shfaqjet, performancat, punëtoritë, ekspozitat, koncertet, konferencat, publikime etj.

You may also like