Forum Teatri

Themelohet Klubi Teatror në Prishtinë në bashkëpunim me Handikos-in

22 Shkurt, 2023

21.02.2023

Më 21 shkurt, 2023 Artpolis ka themeluar Klubin Teatror në bashkëpunim me organizatën Handikos.

Artistët e Trupës Artistike Rezidente të Artpolis, Robert Nuha, Kaltrinë Zeneli, dhe Edlir Gashi do të punojnë së bashku me anëtarët/et e Handikos për më gjatë se dy muaj për të sjellë para publikut një shfaqje forum teatër.

Procesi i krijimit të shfaqjes dhe prezantimi para publikut do të jetë një hapësirë shumë e mirë për personat me aftësi të kufizuar që të shpërfaqin shqetësimet, por edhe kreativitetin e tyre.

Në sesionin e parë të mbajtur në Handikos tashmë janë diskutuar disa nga temat potenciale që mund të trajtohen në shfaqje.

Ky aktivitet mbështetet nga cfd, dhe realizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet në bashkëpunim me Handikos.

#artpolis #art #community #have #fun #training #forumtheatre #actors #performance #club #cfd #handikos

You may also like