Aktivitetet Punëtoritë

Tirana Retreat 2020

12 Mars, 2020

24 – 26.01.2020, Tiranë

Stafi i Artpolisit bëri një udhëtim të shkurtë, të punojë në qetësi, pushojë dhe reflektojë për vitin që e kemi përpara. Për tre ditë radhazi u bashkuan dhe të fuqizuara krijuan planin e aktiviteteve për 2020.

Te fuqizuara, aktive, positive dhe plot me energji së bashku do bëjmë ndryshime të mira!

You may also like