Aktivitetet Aktivizëm Punëtoritë

Trajnimi “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin” -Kamenicë

15 Qershor, 2021

11.06.2021

Trajnimi “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin” është mbajtur të premten, më 11 qershor 2021, në Kamenicë.

Në këtë trajnim morën pjesë 30 vajza nga Kamenica, që patën rastin të mësojnë e të diskutojnë mbi feminizmin me trajneren dhe aktivisten, Liridona Osmanaj.

Gjithashtu ato patën rastin të trajtojnë tema të ndryshme, gjë që e bëri trajnimin edhe më interesant dhe më aktiv. Vajzat gjithashtu u njoftuan për Fushatën “-50%” e aktivitete të tjera të Artpolisit.

Artpolisi përkrahet nga programi i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Agjencia Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar (Sida).

You may also like