Aktivitetet Aktivizëm Iniciativat Punëtoritë

Trajnimi – Vajzat e Fuqishme të Ballkanit

5 Shtator, 2018

Me datë 27 gusht, 2018 në hapsirën e Venture Up është mbajtur takimi i parë në kuadër të projektit “Vajzat e Fuqishme të Ballkanit. Ky takim informues bashkoi vajzat nga Kosova dhe fotografen Fjolla Besimi, e cila mbajti sesion informues mbi fotografinë dhe përdorimin e saj si mjet për pasqyrimin e ideve dhe ëndërrave të tyre drejt integrimit të vendit në BE.

Ky projekt është financuar nga Fondi i Ballkanit Perëndimor dhe zbatohet nga Artpolis.

You may also like