Shpalljet

Trupa artistike – audicioni

24 Shkurt, 2021

24.02.2021

“Teatri u krijua për t’u treguar njerëzve të vërtetën për jetën dhe situatën shoqërore.” – Stella Adler

Ëndërra jonë po bëhet realitet! Artpolis në përmbushje të vizionit!

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis në themelim të trupës së parë të pavarur artistike të përbërë nga aktorë/e, regjisore dhe koreograf.

Juria e përbërë nga Zana Hoxha – themeluese / drejtoreshë e Artpolis dhe FEMART Festivalit, Robert Nuha – koreograf dhe Alzan Gashi – pianist dhe muzikant teatri, vlerësuan kandidatët për dans, teknikë zëri, improvizim dhe monolog.

Suksese!

Foto: Meddy Huduti

#artpolis#art#community#audicion#theatre#artist#music#choreograoher

You may also like