Artpolis

Archive - May 2020

cfd – External Evaluation needed

13.05.2020 cfd Empowers women. Opens up perspectives.The feminist Peace Organisation / Falkenhöheweg 8 / P.O. Box 5761 / CH 3001 Bern / Switzerland Phone +41 31 300 50 60 / Fax +41 31 300 50 69 / info@cfd-ch.org / www...

Shpallje

07.05.2020 Kërkojmë shtëpi apo banesë me qira për zyre të organizatës, me madhësi nga 160 m² – 200m². Hapësira e banimit: shtëpia / banesa duhet të ketë 5 – 6 hapësira punuese dhe dy banjo, të ketë ndriçim...

0Shares