Artpolis

Archive - Mars 2020

Tirana Retreat 2020

24 – 26.01.2020, Tiranë Stafi i Artpolisit bëri një udhëtim të shkurtë, të punojë në qetësi, pushojë dhe reflektojë për vitin që e kemi përpara. Për tre ditë radhazi u bashkuan dhe të fuqizuara krijuan planin e...

0Shares