Artpolis

Archive - Shtator 2022

Themelohet Klubi Teatror në Gjakovë

20.09.2022 Më 20 shtator, 2022 Artpolis ka themeluar Klubin Teatror me të rinj dhe të reja nga qyteti i Gjakovës. Talentët e rinj do të kenë mundësinë të mësojnë mbi teatrin, shfaqjet, lëvizjet skenike. Këto njohuri do...

0Shares